Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă: Prelungirea stării de urgență, o măsură absolut necesară în actual context epidemiologic

Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă: Prelungirea stării de urgență, o măsură absolut necesară în actual context epidemiologic

Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă, susține că decizia președintelui Klaus Iohannis de a prelungi starea de urgență cu încă 30 de zile este una corectă în actualul context epidemiologic din România.


”Decizia președintelui Klaus Iohannis privind prelungirea, cu încă 30 de zile, a stării de urgență este una corectă în actualul context epidemiologic din România. Sunt convins că această decizie nu a fost una deloc ușoară dar având în vedere faptul că România nu a atins în acest moment vârful epidemiologic al cazurile confirmate de COVID-19, prelungirea stării de urgență și a măsurilor de distanțare socială sunt absolut necesare pentru încetinirea răspândirii virusului și evitarea situațiilor întâlnite în țări precum Italia sau Spania. Nu ne putem juca cu sănătatea și viața românilor”, ne-a declarat deputatul Răzvan Prișcă.

Totodată, liberalul a precizat că în Prahova situația privind numărul de cazurilor confirmate de infectare cu coronavirus este ținută sub control tocmai datorită acestor măsuri luate de președintele Iohannis și de Guvernul României.

Astfel, în acest context, deputatul Răzvan Prișcă a făcut un apel către toate formațiunile politice din Parlamentul României.

”Sunt parlamentar prahovean și sunt mereu în contact cu autoritățile locale din județ. Din fericire, în Prahova situația este ținută sub control tocmai datorită acestor măsuri luate de președintele Iohannis și de Guvernul României. Este nevoie în continuare de prudență și responsabilitate, atât din partea autorităților centrale și locale, cât și din partea fiecăruia dintre noi. Nu este momentul și nici locul de lupte politice ci de coerență și prudență. Din acest motiv fac un apel către toți colegii parlamentari să voteze pentru adoptarea decretului emis de Președintele Iohannis. În aceste vremuri dificile, protejarea sănătății românilor și adoptarea unor măsuri coerente de susținere a economiei trebuie sa fie principalele preocupări ale partidelor politice”, a conchis parlamentarul prahovean.