Deputatul PNL, Răzvan Prișcă, reacție în ceea ce privește modul în care se derulează programul Start-up Nation: Este departe de a fi un program perfect

Deputatul PNL, Răzvan Prișcă, reacție în ceea ce privește modul în care se derulează programul Start-up Nation: Este departe de a fi un program perfect

Deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă, a criticat modul în care ministrul pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat,Radu OPREA, a gestionat programul Start-up Nation, pe care îl consideră ca fiind departe de a fi unul potrivit. 

Astfel, liberalul prahovean i-a solicitat ministrului  Oprea să clarifice anumite aspecte legate de modul în care programul Start-up Nation 2019 va fi derulat în continuare, dar și stadiul în care se află plățile aferente aceluași program derulat în cursul anului 2018.

”Stimate Domnule Ministru,

Descris ca fiind un program care să vină în sprijinul celor care îşi doresc să îşi dezvolte afaceri în România, programul Start-up Nation este departe de a fi un program perfect ci este mai degrabă un program ce poate fi perfectibil. Dincolo de iregularităţile sesizate de beneficiari, programul are potenţialul de a oferi un impuls mediului de afaceri românesc.
Având în vedere cele menţionate anterior, vă rog domnule Ministru, să îmi comunicaţi următoarele:
- Când urmează a fi lansată ediţia din 2019 a programului?
- Care este anvelopa bugetară de care ar urma să beneficieze acest program?
Care este stadiul actual al plăţilor către beneficiarii admişi în sesiunea din 2018?”, se menționează în scrisoarea deputatului PNL Prahova, Răzvan Prișcă, adresată ministrului pentru Mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat.