Deputatul Grațiela Gavrilescu solicită demiterea secretarului de stat Horațiu Moldovan, după afirmațiile jignitoare adresate medicilor

Deputatul Grațiela Gavrilescu solicită demiterea secretarului de stat Horațiu Moldovan, după afirmațiile jignitoare adresate medicilor

Deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu solicită demiterea imediată a medicului Horațiu Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, după afirmația domniei sale potrivit căreia medicii care au protestat în Piața Victoriei îmbrăcați în combinezoane fac „risipă de echipamente”.

            Redăm, mai jos, declarația integrală a doamnei Grațiela Gavrilescu:

            „Am cerut, public, în calitate de deputat PPU (social-liberal), membru al Comisiei pentru sănătate și familie, ca medicii acestei țări să fie tratați cu respect și să li se asigure toate condițiile, inclusiv venituri suplimentare, pentru a putea face față și a fi stimulați să se implice, cu toată energia, în rezolvarea cazurilor medicale din această perioadă atât de dificilă.
            Din păcate, guvernul Orban continuă să trăiască în propria-i realitate, distrugând tot ce a mai rămas bun pentru români!
            Ultima (bine ar fi să fie ULTIMA!) jignire pe care ne-a adus-o îi aparține dr. Horaţiu Moldovan, secretar de stat, care, astăzi, chiar în ziua în care am trecut pragul de 1000 de infectări cu COVID-19, îi critică pe medicii care protestau, în combinezoane, în Piața Victoriei, pentru o așa-zisă risipă de echipamente.
            Este inadmisibil!
            Solicit, public, demiterea imediată a acestui domn care nu manifestă înțelegere pentru colegii săi, îngrijorare pentru pacienți și nici maturitatea politică, de care ar trebui să dea dovadă într-o astfel de situație!”, transmite deputatul Grațiela Gavrilescu.