Deputatul Grațiela Gavrilescu: Testați rapid voluntarii

Deputatul Grațiela Gavrilescu: Testați rapid voluntarii

Ministrul Ministerului Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că lumina sfântă va fi adusă, în seara de Paște, credincioșilor români de către  voluntari. În acest context, deputatul Grațiela Gavrilescu, prim-vicepreședintele Partidului Forța Națională, face un apel către autoritățile centrale în vederea testării rapide a voluntarilor. 

”TESTAȚI RAPID VOLUNTARII!

Am un nemărginit respect pentru tradițiile noastre creștine și cred, cu toată ființa, că, acum, în toată bâjbâiala autorităților, dacă cineva ne apără cu adevărat, acela numai Dumnezeu este!
DAR...
... haideți să gândim logic:
Dacă tot am înțeles cu toții că participarea efectivă la Slujba de Înviere, masa de Paști împreună cu familia lărgită și prietenii ori aprinderea lumânărilor la mormintele celor dragi sunt, în mod real, un pericol de infectare, ce ne-ar putea arunca într-un haos epidemic...
CUM DUMNEZEU
nu ne dăm seama că împărțirea pâinii binecuvântate și a Luminii de către voluntari NETESTAȚI, care vor bate din poartă în poartă, este, la rându-i, periculoasă?
Simplul fapt că aceștia vor purta banderole albe nu îi ferește și nu ne ferește de pericol!
Încă este timp:
Să se știe clar cine sunt voluntarii și ce trasee au, să li se facă teste rapide, să fie echipați cel puțin cu măști, mănuși și substanțe dezinfectante și să fie bine instruiți de epidemiologi cum trebuie să procedeze!
Altminteri, după Sfintele Paști, mă tem că nu ne va fi bine deloc!”, a scris deputatul Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.