Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac la adresa parlamentarilor PNL: Proiectele pentru Ploiești, abandonate de parlamentarii Puterii!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac la adresa parlamentarilor PNL:  Proiectele pentru Ploiești, abandonate de parlamentarii Puterii!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PMP Prahova, a lansat la adresa parlamentarilor liberali prahoveni. Reacția acestuia vine  după ce parlamentarii PNL nu au votat amendamentele social-democraților prahoveni la Bugetul de stat privind alocarea de fonduri pentru mai multe investiții în județ.  
 
”Proiectele pentru Ploiești, abandonate de parlamentarii Puterii!
Votul din Parlament pe amendamentele la Bugetul de stat propuse de parlamentarii PSD Prahova a scos la iveală cui îi pasă, de fapt, de alegători!
Inclusiv cele două amendamente privind alocarea de fonduri de la Bugetul de stat destinate municipiului Ploiești – pentru finalizarea stației de epurare și pentru achiziția de tramvaie noi – au picat la vot! Acesta nu au fost susținute nici măcar de parlamentarii de Prahova aleși pe listele partidelor de la Putere!
Cu o singură excepție: domnul deputat Mircea Roșca, de la Partidul Național Liberal, care a votat “pentru” la votul amendamentelor propuse de PSD! A pus mai presus de interesul partidului interesele prahovenilor și, prin urmare, îl felicit!
 
Propunerile parlamentarilor PSD Prahova au fost susținute și de către deputatul Adrian George Axinia (AUR), care, de asemenea, a votat toate amendamentele noastre și căruia îi mulțumesc pentru sprijin!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.