Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa liderilor PNL Ploiești după ce au fost pierdute fondurile prin PNRR

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, atac dur la adresa liderilor PNL Ploiești după ce au fost pierdute fondurile prin PNRR

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat marți un atac dur la adresa reprezentanților PNL din executivul și legislativul ploieștean după ce Primăria Ploiești a ratat depunerea proiectelor de finanțare eligibile pentru Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

”Gata? Ați terminat cu Revoluția de la Ploiești, domnilor liberali? De oraș cine se ocupă?
📌 Ploieștenii au vrut ALTCEVA, la alegerile din toamna lui 2020!
📌 Ploieștenii l-au vrut înapoi pe Andrei Volosevici, căruia i-au făcut cadou, în urma scrutinului din 27 septembrie, și un Consiliu Local favorabil. Dar socoteala de la urne nu s-a potrivit cu cea din târgul lui Caragiale!
📌 Ploieștenii au parte, însă, de circ, groază și penibil, toate extrem de vizibile în relația dintre consilierii municipali PNL, primarul Volosevici (PNL) și viceprimarul Nicodim (tot PNL)!
📌 Asistăm, zilele acestea, la o nouă izbucnire de orgolii între membrii aceluiași partid care au jurat, în 2020, că vor fi în slujba ploieștenilor și că interesele cetățenilor vor fi mai presus decât orice disensiune politică.
📌 Consilierii locali și Executivul - Primăria Ploiești - au obligația să lucreze împreună, cu atât mai mult cu cât s-au aflat în aceeași barcă la alegeri.
Ați ajuns deja aproape de mijlocul mandatului. Ce ați făcut din ceea ce ați promis ploieștenilor? Lăsați scandalurile și apucați-vă de treabă, măcar acum!
📌 Colaborați, nu vă mai apostrofați reciproc, pe la colțuri, pentru că nu asta vor ploieștenii de la domniile voastre! Vor proiecte demarate și finalizate, vor fonduri europene pentru oraș, vor curățenie și siguranță pe străzi!
Lăsați politica de Dâmbu! Amintiți-vă și de ploieșteni!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.