Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți trebuie să înceteze!

Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți trebuie să înceteze!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, este de părere că este inadmisibil ca elevii și studenții să stea la cozi, lunar, pentru abonamentele TCE gratuite, atâta timp cât legea Educației prevede că aceștia beneiciază de transport gratuit pe parcursul întregului an calendaristic.
 
Drept urmare, Toader a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina persoanlă de Facebook, că Robert Vîscan, consilier municipal PSD, a solicitat modificarea hotărârii de Consiliu Local Ploiești care legiferează facilitatea elevilor și studenților ploieșteni de a circula gratuit cu mijloacele de transport în comun.  
 
”Umilința a peste 10.000 de elevi și studenți trebuie să înceteze!
Este inadmisibil să treci elevii, lunar, prin această batjocură de a sta la cozi pentru abonamentele TCE gratuite, din moment ce în legea Educației este stabilit că aceștia beneficiază de această facilitate ”pe parcursul întregului an calendaristic”. Elevii și studenții trebuie să aibă toată susținerea și disponibilitatea de a participa la cursuri, nu să stea la cozi pentru a-și obține drepturi.
De aceea, îl felicit pe colegul nostru Robert Ionuţ Vîscan, consilier municipal PSD, pentru inițiativa de a modifica Hotărârea de Consiliul Local, astfel încât abonamentele la TCE să se elibereze anual”, a scris Bgodan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.