Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Prahovenii vor plăti printre cele mai mari tarife la apă din România!

Deputatul Bogdan Toader, președinte PSD Prahova: Prahovenii vor plăti printre cele mai mari tarife la  apă din România!

Prahovenii vor plăti printre cele mai mari tarife la apă din România! Semnalul de alarmă a fost tras de deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova. Liderul social democraților prahoveni a precizat că nu este de acord cu majorarea de tarif în urma căreia Prahova ajunge pe locul șapte în țară la prețul apei.  

Tariful perceput de operatorul regional Hidro Prahova pentru furnizarea apei potabile va crește la 5,91 lei cu TVA, iar pentru canalizare - la 3,61 de lei cu TVA pe metru cub.

 ”Prahovenii vor plăti printre cele mai mari tarife la  apă din România!

 Nu sunt de acord cu majorarea de tarif în urma căreia Prahova ajunge pe locul șapte în țară la prețul apei Tariful perceput de operatorul regional Hidro Prahova pentru furnizarea apei potabile va crește la 5,91 lei cu TVA, iar pentru canalizare - la 3,61 de lei cu TVA pe metru cub

 Nu este de ajuns cât s-au mărit prețurile la energie, la alimente și la combustibil Prahovenii abonați la Hidro Prahova trebuie să suporte și o nouă creștere a tarifului la apă și canalizare

 Principala grijă a șefilor de la Hidro Prahova ar trebui să fie proiectele cu finanțare pe POIM, pentru dezvoltarea rețelei din localitățile județului, și nu modificările succesive ale organigramei, pentru camarila de partid care nu are nicio legătură cu domeniul de activitate al companiei!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.