Daniel Nicodim, candidat PNL pentru Consiliul Local Ploiești: Domnule Mihai Polițeanu, și Andrei, ca și dumneavoastră, a fost membru PDL! Diferența este că el nu se rușinează cu trecutul său

Daniel Nicodim, candidat PNL pentru Consiliul Local Ploiești: Domnule Mihai Polițeanu, și Andrei, ca și dumneavoastră, a fost membru PDL! Diferența este că el nu se rușinează cu trecutul său

Daniel Nicodim, candidat PNL pentru Consiliul Local Ploiești, a reacționat dur în urma campaniei murdare, bazată strict pe afirmații denigratoare și calomnioase, pe care Mihai Polieanu o practică în mediul online.

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, Nicodim i-a reamintit lui Polițeanu faptul că și-a început cariera politică în PDL.

Ba mai mult, indignat de faptul că singura strategie de campanie a lui Mihai Polițeanu este  bazată doar pe construirea atacurilor la adresa lui Andrei Volosevici, liberalul i-a reamintit că în perioada 2008-2012 Ploieștiul era un oraș curat și viu  .

”"Campanie electorală, septembrie 2020

Este perioada în care candidații trebuie să își demonstreze experiența în fața alegătorilor și să își prezinte proiectele pentru următorii 4 ani.

La Ploiești, însă, direct sau prin susținători, principala preocupare a unora dintre contracandidații PNL este cea legată de construirea unor atacuri la adresa lui Andrei Volosevici.

Da, domnule Mihai Polițeanu, și Andrei, ca și dumneavoastră, a fost membru PDL! Diferența este că el nu se rușinează cu trecutul său pentru că, indiferent de locul în care s-a aflat, a încercat să facă bine.

Da, stimați contracandidați, în perioada în care Andrei a fost primar al Ploieștiului se semnau contracte. Se semnau contracte și se muncea pentru acest oraș, aceasta este diferența dintre perioada 2008-2012 și perioada care a urmat.

Realitatea este una singură: în perioada 2008-2012, Ploieștiul era un oraș curat și viu, iar ploieștenii au contribuit foarte mult la acest aspect!!!”, a scris Daniel Nicodim pe pagina personală de Facebook.