Dan Rădulescu, noul membru al echipei lui Andrei Volosevici! Împreună vor să readucă Ploieștiul la NORMALITATE

Dan Rădulescu, noul membru al echipei lui Andrei Volosevici! Împreună vor să readucă Ploieștiul la NORMALITATE

Deputatul Dan Rădulescu este noul membru al echipei lui Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru funcția de primar al Ploieștiului! Anunțul a făcut de Volosevici prin intermediul paginii personale de Facebook. 

Astfel, candidatul liberalilor la Primăria Ploiești susține că deputatul Dan Rădulescu îl va ajuta în realizarea proiectelor necesare pentru a avea un învățământ ploieștean la standarde europene.

”Am deosebita plăcere de a vă anunța faptul că deputatul Dan Rădulescu a acceptat propunerea de a se alătura proiectului nostru de a readuce Ploieștiul la NORMALITATE.

Cunoscut pentru demersurile sale legate de combaterea poluării care au strâns în jurul lor membrii comunității ploieștene (cetățeni, asociații civice, poluatori, ziarişti), Dan Rădulescu a inițiat proiecte de lege prin care a cerut eficientizarea măsurilor antipoluare: creșterea amenzilor, oprirea surselor de poluare până la prezentarea dovezii de remediere a defecțiunilor, încurajarea investițiilor în tehnologii prietenoase cu mediul prin reducerea/ deducerea impozitelor, restricții cu privire la eliberarea autorizației de mediu în zonele poluate, completarea listei poluanţilor atmosferici sau ai apei integrați în evaluarea calităţii aerului înconjurător.
Încă de la începutul mandatului său de parlamentar, a pledat pentru un învățământ depolitizat, echitabil, care să asigure egalitate de șanse pentru elevi, dar și competitivitate în mediul educațional privat, motiv pentru care, după 27 septembrie, Dan mă va ajuta în realizarea proiectelor necesare pentru a avea un învățământ ploieștean la standarde europene.
Bine ai venit în echipa mea, Dan Rădulescu!”, a scris Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru funcția de primar al Ploieștiului.