Cristian Ganea, președinte PSD Ploiești: Din respect pentru ploieşteni, timpul alocat campaniei electorale îl vom petrece printre ei.

Cristian Ganea, președinte PSD Ploiești:  Din respect pentru ploieşteni, timpul alocat campaniei electorale îl vom petrece printre ei.

Pe 15 noiembrie s-a dat startul campaniei electorale pentru turul II al alegerilor prezidențiale, în care românii vor alege între candidatul PSD, Viorica Dăncilă, și candidatul PNL, Klaus Iohannis. Deși, din anii trecuți, români erau obișnuiți cu contactul direct cu aspiranții la scaunul de la Cotroceni, anul acesta campania electorală s-a dovedit a fi una atipică.

 

Având în vedere progresul tot mai mare al tehnologiei, precum și timpul crescut al românilor petrecut pe rețelele de socializare, majoritatea partidelor au ales, în această perioadă a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, promovarea candidatului pentru funcția de președinte al României strict pe platformele de socializare în mediul online: Facebook, Twiter, Instagram etc.

 

De la aceste practici a derogat însă, Partidul Social Democrat care, a ales, în Ploiești, și anul acesta promovarea door to door, mizând pe contactul direct cu alegătorii, permițând acestora să îi cunoască și să-și dea votul în cunoștință de cauză. Astfel, în frunte cu președintele organizației, Cristian Ganea, social-democrații au fost prezenți pe străzile din Ploiești, discutând cu cetățenii și prezentându-le acestora intențiile pe care le au, dacă vor ieși învingători în alegeri.

 

"Din respect pentru ploieşteni, timpul alocat campaniei electorale îl vom petrece printre ei. Considerăm că politica se face cu oameni și printre oameni, și nu în spatele unui calculator", a declarat președintele PSD Ploiești, Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului.