Cosilierul județean Bogdan Furtună: Reprezentanții PSD Prahova, împreună cu Andrei-Liviu Volosevici, au făcut făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești

Cosilierul județean Bogdan Furtună: Reprezentanții PSD Prahova, împreună cu Andrei-Liviu Volosevici, au făcut făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești

Bogdan Furtună,consilier județean din partea PSD Prahova, a readus în discuție problema termoficării Ploieștiului de acum un an.

Reprezentantul social-democraților prahoveni a susținut că PSD și Andrei Volosevici au făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești.

”Anul trecut era incertitudine majoră, existând întrebarea “cine este de vină pentru inexistența agentului termic?”. Toți aruncau pisica moartă în ograda altuia, nimeni nu-și asuma nimic, toți dădeau declarații lacrimogene și ne copleșeau cu atâta empatie transmisă din locuințele lor de lux aflate în afara Municipiului Ploiești (sau chiar a județului Prahova).

Reprezentanții PSD Prahova, împreună cu Andrei-Liviu Volosevici, au făcut făcut posibilă refurnizarea agentului termic în Ploiești, atunci când toți cei care ocupă anumite scaune “în folosul cetățeanului” ridicau din umeri și aruncau toată vina pe Primarul Municipiului Ploiești.

Hai să scăpăm de cei care nu au fost capabili, având frică de un singur om, să-și asume jurământul pe care l-au depus la începutul mandatului.

Nu există scuză pentru a avea: președintele țării PNL, premier PNL (nu doar 1, ci 3), Consiliul Județean PNL, Consiliul Local PNL cu tot cu executivul la pachet și JUDEȚUL Prahova + Municipiul Ploiești să se prezinte într-un stadiu atât de avansat de degradare”, a susținut Bogdan Furtună pe pagina personală de Facebook.