Contraatacul primarului Adrian Dobre la adresa ministrului Transporturilor:“E din cauza capului pătrat!”

Contraatacul primarului Adrian Dobre la adresa ministrului Transporturilor:“E din cauza capului pătrat!”

Primarul Adrian Dobre a reacționat, după ce ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, l-a criticat în timpul vizitei pe care a făcut-o joi, la Ploiești. 

Ministrul l-a atacat pe Dobre pentru “Sensul Rușinii”, giratoriul improvizat de la ieșirea spre Buzău.Ministrul Cuc a susținut că Primăria nu s-a mobilizat la fel de repede să demareze lucrările așa cum ”a vopsit scările atunci când a venit Iohannis”.

Replica lui Dobre a fost pe măsură:

“Cuc a fost la Ploiești, să inaugureze un pierpătrat (n.r. – aria cercului) de beton, după ce în centimetrii pătrați de autostradă s-a încurcat. Asta din cauza capului. Pătrat! Așa că, la braț cu Gașca Roșie de la Ploiești, a sărit să-și dea cu părerea despre sensul giratoriu dinspre Buzău, care, îi amintesc că este al Transporturilor.
Ploieștiul a avut 12 ani de primari PSD, dar cucul nu se auzea atunci. Se aude acum, muribund.
După ani buni, în care nu s-a făcut nimic, am venit cu un proiect pentru “giratoriul rușinii”. Proiectul a fost respins pentru că raza rondului era de 23 m și nu de 25 m. Am refăcut proiectul, apoi au cerut canalizare pentru apa pluvială, iar acum necesită exproprieri.
Îi recomand domnului Cuc să-l întrebe pe Ganea de ce nu l-a făcut până acum. Că așa ar fi înțeles și el ce-i cu un proiect în care lucrările conexe costă mai mult decât cea principală.
Probabil, PSD a intrat în panică după ce a văzut sondajele pe Ploiești.
Ne vedem la vot!”, a scris Dobre pe Facebook.