PNL Prahova

Construcţia autostrăzii Bucureşti – Braşov intră în linie dreaptă! Deputatul Răzvan Prișcă: Niciunul din guvernele conduse de PSD nu a depus un minim efort pentru finalizarea acestei porţiuni

Construcţia autostrăzii Bucureşti – Braşov intră în linie dreaptă! Deputatul Răzvan Prișcă:  Niciunul din guvernele conduse de PSD nu a depus un minim efort pentru finalizarea acestei porţiuni

După ani întregi de tergiversări şi amânări, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a demarat procedura de depunere a ofertelor necesare pentru atribuirea contractului „Completare/Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov”.

Cu o valoare estimată în jurul sumei de 57.674.833,39 lei fără TVA ( valoare maximă), contractul prevede o perioada de 30 de luni pentru pentru Completare/Revizuire Studiu de fezabilitate și 16 luni pentru elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție.

“Povestea tronsonului de autostradă Ploiești – Brașov este una lungă. De la faimoasa declaraţie a unui fost ministru care ne promitea că se mută cu cortul pe şantierul lucrărilor pentru a se asigura că acest tronson va fi finalizat şi până la promisiunile foştilor prim-miniştrii, niciunul din guvernele conduse de PSD nu a depus un minim efort pentru finalizarea acestei porţiuni. Iată că, după ani de tergiversări, sub coordonarea ministrului Lucian Bode, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţilor face un pas important privind construcţia acestei porţiuni de autostradă. Sunt convins că, în cel mai scurt timp posibil, şoferii nu vor mai îndura aglomeraţia „ tradiţională” de pe Valea Prahovei”, ne-a declarat deputatul PNL Prahova, Răzvan Prișcă.