Claudiu Bellu și Bogdan Chelan, noii consilieri județeni ai PNL Prahova

Claudiu Bellu și  Bogdan Chelan, noii consilieri județeni ai PNL Prahova

Consiliul Judeţean Prahova au fost validaţi în funcţie doi aleşi noi, ambii din partea PNL, intraţi din postura de supleanţi, în locul unor colegi care au fost nevoiţi să renunţe.

Cei doi consilieri judeţeni noi sunt Gabriel Bogdan Chelan şi Claudiu Mihai Bellu, ei depunând jurământul în şedinţa de joi a CJ Prahova.

 

"După ani de zile în care am avut mai multe funcții politice, aceasta este prima data cand sunt într-o funcție publică, ales de cetățeni. Este o cu totul altă responsabilitate, lucru care mă face să îmi doresc să fac tot ceea ce pot pentru a reprezenta cu succes cetățenii, chiar daca acest mandat este unul scurt. Acum aproape 10 ani, cand mă înscriam în Partidul National Liberal, nu puteam decât visa la un astfel de moment, însă dorința, perseverența și munca m-au ajutat să ajung pana in acest moment. Sper să fiu un exemplu pentru mai tinerii mei colegi, să înteleagă ca se poate, că este loc pentru tineri, că Partidul National Liberal promovează tinerii care arată că se pot ridica la asteptările colegilor nostri mai experimentați. Vă mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, colegilor de partid și tuturor care au crezut și mai cred că se poate face politică corectă și frumoasă în România", a fost mesajul transmis de Bogdan Chelan, pe pagina personală de Facebook, în urma validării.