Cine este Viorel Vuță, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

Cine este Viorel Vuță, candidatul PMP Prahova pentru Camera Deputaților

VIOREL VuȚĂ, candidat din partea PMP Prahova pentru Camera Deputaților, este prahovean și este manager de transport la o mare companie. Are de 38 de ani, două fete și știe ce înseamnă greutățile birocratice din România, dar este convins că, alegând oameni buni în funcțiile publice, lucrurile se pot schimba în bine . Ca și ceilalți candidați din echipa PMP-Prahova, își propune să fie vocea oamenilor din județ în Parlament.

Iată comunicatul de presă emis de PMP Prahova:

MIȘCĂM ROMÂNIA!
PRAHOVENI CA TINE, CARE ȚIN CU TINE
VIOREL VUȚĂ – deputatul tău
Are 38 de ani, două fete și manager de transport la o mare companie. Știe ce înseamnă greutățile birocratice din România, dar este convins că, alegând oameni buni în funcțiile publice, lucrurile se pot schimba în bine.
„Am pornit de jos și am răzbit prin muncă și, zic eu, corectitudine. Astăzi, politicienii nu se ridică mereu la înălțimea poporului, dar putem mișca România dacă alegem oameni buni, muncitori și cinstiți”.
Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România. Sunt prahoveni ca tine, care țin cu tine.