Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni

Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni
Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, a anunțat, prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, faptul că va candida pentru un nou mandat de deputat din partea Mișcării Populare.
 
Aceasta a mai punctat faptul că va deschide lista candidaților la Camera Deputaților a Partidului Mișcarea Populară pentru județul Prahova.
Totodată, Bozianu a ținut să precizeze și că lista este formată din prahoveni. Printre candidați se numără Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina. Acesta va deschide lista candidaților PMP Prahova pentru Senat.
 
”Le mulțumesc colegilor din organizația PMP-Prahova și din conducerea națională a Partidului Mișcarea Populară pentru onoarea de a deschide lista de candidați pentru un nou mandat de deputat.
 
Venim în fața dumneavoastră cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul oamenilor din comunitățile în care trăiesc. Eu sunt și rămân un om dedicat mai ales administrației publice locale, rezolvării cu prioritate a problemelor cu care se confruntă oamenii acasă. Adică în comună, în oraș, în județ.
 
De asemenea, pentru Senat, lista este deschisă de colegul nostru, Ioan Pițigoi, viceprimar în funcție al Municipiului Câmpina, unul dintre cei mai buni administratori pe care îi are județul la ora actuală. Pe listele noastre găsiți oameni buni, cinstiți, care țin la localitatea și la județul în care trăiesc, care vor și pot să îndrepte lucrurile atât în comunitatea locală, cât și în România întreagă: pe doamnele Mihaela Vlăsceanu de la Măneciu, un om implicat, care a făcut mult bine semenilor săi din comună, și Alexandra Bran de la Breaza, unul dintre tinerii cei mai de perspectivă din politica prahoveană, precum și pe domnii Cristian Goidan de la Drăgănești, Tudor Macovei de la Iordăcheanu sau Auraș Sălceanu de la Valea Călugărească.
 

Suntem oameni ca tine, care țin cu tine. Îți ascultăm vocea și vom fi vocea ta la București”, a scris Cătălina Bozianu pe pagina persoanală de Facebook.