PNL Prahova

Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: Stop închiderii piețelor! Statul nu are voie să-i pedepsească pe români pentru propria-i incompetență!

Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova: Stop închiderii piețelor! Statul nu are voie să-i pedepsească pe români pentru propria-i incompetență!

Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și candidat pentru un loc în Camera Deputaților, susține că închiderea piețelor este o măsură incorectă  din moment ce hypermarket-urile rămân deschise.

” Stop închiderii piețelor! Sâmbătă, am văzut în piețele ploieștene îngrijorare, nemulțumire, revoltă și chiar durere. Oamenii suferă din cauza anunțatei închideri a piețelor agroalimentare. Și nu doar producătorii, dintre care mulți se tem că nu vor mai avea ce să le pună pe masă copiilor lor, ci și ploieștenii care vor să pună pe masă o legumă sau o fructă românească sau care nu au posibilitatea să cumpere de la hypermarket.

❗️Adoptarea acestei măsuri, în forma comunicată de guvern, trebuie împiedicată! Noi propunem ca soluție alternativă pentru evitarea aglomerației din piețele fixe, amenajarea de piețe volante.✅

⚠️Le-am spus oamenilor că, în opinia noastră, a celor de la 🍏PMP, este o măsură incorectă, din moment ce hypermarket-urile rămân deschise. Mai ales, în condițiile în care micul producător român din piață nu are nici posibilitatea și nici obligația de a asigura respectarea măsurilor anti-Covid în spațiul în care își vinde marfa. Obligația este a statului!

❗️Statul nu are voie să-i pedepsească pe români pentru propria-i incompetență! Iar, atunci când ia măsuri, să aibă grijă să nu le facă oamenilor mai mult rău decât bine prin aceste decizii!❗️”, a scris Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, pe pagina personală de Facebook.