Bogdan Toader: Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Bogdan Toader: Liberalii din Consiliul Județean sabotează proiectele pentru prahoveni, la îndemnul șefului lor de la Călărași, Iulian Dumitrescu!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova și candidat din partea Alianței pentru Prahova la conducerea Consiliului Județean, a lansat un atac dur la adresa consilierilor județeni PNL. 

Toader a susținut într-o postare postată pe pagina personală de Facebook faptul că, prin neprezentarea la ultima ședința a Consiliului Județean Prahova, liberalii au blocat demararea unor proiecte importante pentru județ.

Prin neprezentarea la ultima ședință, programată pentru miercuri, consilierii județeni PNL demonstrează că investițiile la Spitalul Județean și la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești nu sunt prioritatea partidului din care fac parte!
A fost o decizie dictată de Iulian Dumitrescu, șeful PNL Prahova, care DOAR pretinde că dorește binele prahovenilor, în realitate acesta blochează demararea unor proiecte importante pentru județul nostru!
Astăzi era programată o rectificare bugetară pentru alocarea de fonduri destinate atât unor obiective de investiții pe care Consiliul Județean s-a angajat să le finanțeze.
Printre acestea s-au aflat:
• Alocarea sumei destinate suplimentării contribuției Consiliului Județean Prahova pentru achiziția de aparatură medicală, în parteneriat cu Ministerul Sănătății.
• Cofinanțarea achiziției roboților de dezinfectare a tuturor spațiilor, astfel încât infecțiile nosocomiale să nu mai existe în sălile de operație și saloanele Spitalului Județean!
• Asocierea Consiliului Județean Prahova cu Universitatea Petrol-Gaze pentru sistemul de climatizare prin energie geotermală destinat clădirilor din campusul universității ploieștene.
Încă o dată, șeful PNL Prahova demonstrează că nu are minimele cunoștințe administrative strict necesare unui președinte de Consiliu Județean!
Manipularea și dezinformarea publică fac parte din arsenalul de campanie al PNL, iar acest lucru va fi sancționat, cu siguranță, duminică, la vot!