Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

Bogdan Toader îl provoacă public la dezbatere pe candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Prahova

Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, candidat al Alianței pentru Prahova la conducerea administrației județene, l-a provocat public la dezbatere pe candidatul PNL la aceeași funcție.

Bogdan Toader: “Accept invitația la DEZBATEREA  propusă de Marius Visarion, la postul de televiziune Ploieşti TV,  și îl invit și pe Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova, să participe!

Suntem invitaţi să ne prezentăm strategia și proiectele pentru dezvoltarea județului Prahova, într-o confruntare de idei și argumente! Pentru că este în joc viitorul județului Prahova pe următorii patru ani, prahovenii trebuie să aibă toate informaţiile cu privire la strategia fiecăruia dintre noi, pentru a putea decide cine merită, cu adevărat, votul pe 27 septembrie.

Așadar, domnule Dumitrescu, aștept să comunicați public dacă acceptați invitația la această DEZBATERE!

În anul 2020, la nivelul unuia dintre cele mai importante județe ale României, aşa cum este Prahova, din respect pentru cetățeni, este obligatoriu să existe o dezbatere între principalii candidați!”.