Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Sănătatea prahovenilor este mai importantă decât campania electorală!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Sănătatea prahovenilor este mai importantă decât campania electorală!
 
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a tras un semnal de alarmă privind riscurile organizării alegerilor locale la finalul lunii septembrie:
 
"Guvernul Orban trebuie să conștientizeze faptul că românii au nevoie în această perioadă de un sistem de sănătate eficient și nu de mobilizarea resurselor țării, financiare și umane, cu prioritate pentru organizarea alegerilor.
Sănătatea este mai importantă decât campania electorală, iar faptul că Guvernul ignoră în continuare această realitate ne izolează ca țară și pune în pericol cetățenii!
Nu ne putem bloca în discuții nesfârșite despre cine are interesul sau nu să organizeze alegeri locale în luna septembrie, când numărul persoanelor infectate crește de la o zi la alta, iar Guvernul nu acordă niciun fel de ajutor populației vulnerabile pentru a se proteja!
Nu este posibil ca românii să fie acuzați că nu respectă regulile de protecție, în condițiile în care reprezentanții Guvernului sunt primii care demonstrează că își bat joc de propriile lor reglementări!
În calitate de președinte al Consiliului Județean Prahova, vreau să trag un semnal de alarmă asupra faptului că gestionarea sistemului de sănătate necesită disciplină, implicare și bani. Dacă Guvernul vrea să organizeze alegeri, să o facă, dar în condiții de siguranță deplină pentru cetățeni. Protecția oamenilor nu poate fi garantată în haos și cu nemulțumiri ale cadrelor medicale din prima linie.
În loc de propagandă mincinoasă, Guvernul PNL, prin reprezentanții din Prahova, ar face bine să acționeze în acest sens!
Așteptăm în continuare măștile de protecție pentru populația vulnerabilă, precum și resursele investite încă din primele luni de pandemie, când Prahova plătea pentru materialele de protecție și aparatura necesară în spitale, iar Guvernul era mult prea ocupat cu organizarea alegerilor anticipate..."