Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: România intră în normalitate. Astăzi am votat pentru învestitura unui guvern deplin funcțional

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: România intră în normalitate. Astăzi am votat pentru învestitura unui guvern deplin funcțional
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a anunțat prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, faptul că misiunea Partidului Social Democrat este de a impune măsuri de combatere a creșterii prețurilor, prin politici publice eficiente, ținându-se cont de milioanele de români afectați de scumpirile exorbitante, atât a facturilor la utilități, dar și a alimentelor.
 
”România intră în normalitate. Astăzi am votat pentru învestitura unui guvern deplin funcțional.
PSD și-a luat angajamentul de a pune umărul la redresarea situației economice și sanitare a țării, dar și de a se implica în rezolvarea problemelor prin care trec românii.
Misiunea PSD este de a impune măsuri de combatere a creșterii prețurilor, prin politici publice eficiente, ținându-se cont de milioanele de români afectați de scumpirile exorbitante, atât a facturilor la utilități, dar și a alimentelor.
PSD rămâne un partid aproape de oameni, iar măsurile sociale din perioada următoare vor fi numai în favoarea cetățenilor și a bunăstării lor”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.