Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Primarul Dobre are zero realizări şi se gândeşte la o ieşire cât mai frumoasă din această funcţie

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova:  Primarul Dobre are zero realizări şi se gândeşte la o ieşire cât mai frumoasă din această funcţie

Dacă până acum a evitat să vorbească despre modul în care primarul Adrian Dobre gestionează problemele Ploieștiului, miercuri, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova,  a lansat în cadrul unei conferințe de presă mai multe atacuri dure la adresa edilului.

Liderul social-democraților prahoveni i-a sugerat primarului Ploieştiului, liberalul Adrian Dobre, să îşi încheie anticipat mandatul şi să accepte o aşa-zisă promovare într-o altă funcţie politică.

Mai precis, Bogdan Toader a afirmat că are informaţii conform cărora reprezentanţii PNL îi pregătesc lui Adiran Dobre o “ieşire elegantă”, dând de înţeles că aceştia nu mai au încredere în şansele lui de a câştiga în 2020 un al doilea mandat.

Președintele PSD Prahova a punctat faptul că aceasta ar fi singura variantă ca edilul să plece din Primărie cu o imagine cât de cât bună.

Ba mai mult, Bogdan Toader a susținut faptul că  primarul Adrian Dobre a avut un “mandat dezastruos”, o “gândire distructivă” și “zero realizări”.

“Dacă mă întrebaţi pe mine, domnul Dobre deja se gândeşte la un exit foarte frumos, deja am auzit din partea unor membri PNL că este nominalizat la un minister sau prefect în judeţul Prahova. Aici se pune o singură problemă, înseamnă că îşi asumă foarte clar că a avut un mandat dezastruos, că a avut zero realizări. Dintre cele mai cunoscute cred că este achiziţia a zece autobuze pe un credit, tot ce ştiu ca realizare, în rest, că a depus foarte multe proiecte, de 100 de milioane de euro, nu ştiu câte sunt semnate… Automat, nu este în implementare dacă nu este semnat, este în precontractare sau în alt stadiu. Dar faptul că are zero realizări şi se gândeşte la o ieşire cât mai frumoasă din această funcţie, astfel încât să arunce pe PSD şi ALDE toată povara unei guvernări locale dezastruoase, înseamnă că a realizat în sfârşit că nu este omul potrivit pentru această funcţie, lucru pe care puteam şi noi să i-l spunem acum vreo doi ani, când ne-am dat seama că nu are o conducere constructivă, ci una distructivă, promovând oameni fără valoare, asigurându-se că nu există o conducere stabilă. Să schimbi secretarul municipiului de cinci ori este o greşeală, să intri în conflict cu directorul Economic, care îţi asigură toată sustenabilitatea proiectelor, este o gândire distructivă”, a declarat preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Totodată, liderul social democraților prahoveni a declarat  că primarul Adrian Dobre a mințit atunci când a susținut că Primăria Ploiești are probleme financiare din cauza fostului Guvern Dăncilă. Concret, Toader că municipalitatea a primit cu 3 milioane de lei mai mult decât edilul susținea că are nevoie.

Vezi mai jos declarațiile făcute de Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: