Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Ploieștenii au primit o primă lovitură! În apartamentele lor nu va mai curge apă caldă

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Ploieștenii au primit o primă lovitură!  În apartamentele lor nu va mai curge apă caldă
Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat în anunțului făcut de Termoficare Prahova, furnizorul de agent termic din Ploiești, care a anunțat că va sista furnizarea apei calde pentru cel puțin 30 de zile, începând cu data de 1 august.
 
”Ploieștiul rămâne fără apă caldă!
 Din păcate, s-au adeverit avertismentele pe care le-am făcut în legătură cu gestionarea defectuoasă de către ADI Termo Prahova (asociația formată din Consiliul Județean Prahova și municipiul Ploiești) a problemelor legate de sistemul de furnizare a agentului termic în Ploiești!
 Iată că, azi, ploieștenii racordați la SACET primesc o primă lovitură: de la 1 august, în apartamentele lor nu va mai curge apă caldă pentru cel puțin 30 de zile!
 ADI Termo Prahova nu a anunțat nimic oficial. Nepăsarea față de nevoile oamenilor și lipsa de transparență și comunicare ies din nou la suprafață”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.