Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Nu mega-companiile străine pe care PNL le susține ar trebui să își impună voința în detrimentul firmelor românești

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Nu mega-companiile străine pe care PNL le susține ar trebui să își impună voința în detrimentul firmelor românești

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat luni un atac dur la adresa Partidului Național Liberal. Prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, Toader susține că este nevoie de o colaborare strânsă a formațiunilor politice de stânga și de centru-stânga pentru a se readuce ”în centrul atenției cetățeanul şi adevăratele nevoi ale comunității!”.

Totodată, liderul social-democraților prahoveni precizează că PNL ar susține mega-companiile străine în detrimentul firmelor românești.

 

”Suntem din nou într-unul dintre momentele extrem de importante pentru România. Un an în care partidele de stânga pot face un front comun pentru a învinge și a le asigura bunăstarea românilor!

Este necesară o reevaluare a spectrului politic românesc pentru că doar prin colaborarea strânsă între formațiunile politice de stânga și de centru-stânga se poate readuce în centrul atenției cetățeanul şi adevăratele nevoi ale comunității!

Nu clientela de partid trebuie să își impună voința, nu mega-companiile străine pe care PNL le susține, în detrimentul firmelor românești! Economia românească are nevoie de social democrați uniți, cu valori comune și sănătoase, de politici publice eficiente și coerente.

Pentru că doar social-democrația le poate garanta cetățenilor acestei țări continuarea reformelor sociale și economice, trebuie ca partidele de stânga să lupte împreună pentru ca România să nu își piardă identitatea. Orgoliile și controversele nu își au rostul, trebuie lăsate deoparte pentru binele cetățenilor pe care îi reprezentăm!

Stânga unită va lupta întotdeauna pentru bunăstarea si prosperitatea românilor!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.