Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Mergem în continuare în alianţă cu ALDE

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Mergem în continuare în alianţă cu ALDE

Cu toate că  la nivelul conducerii centrale ALDE s-a decis ieșirea din alianța politică cu PSD, lucruri stau cu totul diferit în teritoriu.


Spre exemplu, în județul Prahova,  atât în Consiliul Judeţean Prahova cât şi în consiliile locale, reprezentanţii celor două partide anunţă că vor păstra alianţa, una care le asigură majorităţi confortabile în multe dintre aceste foruri.


Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat marţi că a avut o discuţie cu omologul său de la ALDE, Graţiela Gavrilescu, şi că alianţa va funcţiona în continuare.


“După ce am aflat de această distanţare a aliatului nostru cu care am început guvernarea, am avut discuţii pentru perioada următoare, pe plan local, cu doamna Gavrilescu, şi am stabilit că vom merge în continuare în alianţă, aşa cum am mers în faţa electoratului în 2016, propunând un program de guvernare local de care trebuie să ne ţinem cât mai intens, atât la nivelul municipiului Ploieşti, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean Prahova”, a afirmat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova.


Aceeaşi poziţie e confirmată şi la nivelul Ploieştiului, unde preşedinţii organizaţiilor municipale de la PSD şi ALDE, Cristian Ganea şi respectiv George Pană, ocupă de altfel şi cele două funcţii de viceprimari.


"Pe plan local am avut o colaborare foarte bună şi aşa vom continua, nu se schimbă nimic", a confirmat Cristian Ganea.