Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: DEMISIA, Vlad Voiculescu!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: DEMISIA, Vlad Voiculescu!
Deptutatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a anunțat luni faptul că Partidul Social Democrat va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu,ministrul Sănătății. Liderul social-democraților prahoveni este de părere că Voiculescu este un ministru slab, ale cărui decizii cel puțin dubioase au condus la probleme grave în sistemul sanitar românesc
 
”DEMISIA, Vlad Voiculescu!
Sfidare și nepăsare, combinația letală la conducerea Sănătății Publice.
Primul și singurul proiect finalizat de Vlad Voiculescu, în calitatea sa de ministru al Sănătății: și-a schimbat de două ori într-o zi fotografia de profil de pe Facebook! Exemplu de sfidare și de nepăsare, într-o combinație fatală! Unde? La conducerea ministerului de care depind sănătatea și viețile românilor!
Partidul Social Democrat va depune o moțiune simplă împotriva lui Vlad Voiculescu, un ministru slab, ale cărui decizii cel puțin dubioase au condus la probleme grave în sistemul sanitar românesc!
Nu am uitat cum a blocat transplantul pulmonar în România, în 2016!
Vom fi din nou puși în fața experimentelor pregătite de Vlad Voiculescu?”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de Facebook.