Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Aveți soluții! Furnizați apă caldă în casele ploieștenilor!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Aveți soluții! Furnizați apă caldă în casele ploieștenilor!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a reacționat în urma scandalului privind sistarea apei calde în municipiul Ploiești. Liderul social-democraților prahoveni susține că sunt soluții pentru ca furnizarea apei calde să fie reluată în cel mai scurt timp. 
 
”Aveți soluții! Furnizați apă caldă în casele ploieștenilor!
Am asistat, în ultima săptămână, la criza generată de întreruperea furnizării apei calde în sistem centralizat în peste 50.000 de apartamente din Ploiești!
Declarații contradictorii, ironii penibile, plângeri penale! Ploieștenii nu sunt interesați de acest spectacol grotesc, ci vor să aibă, în anul 2022, apă caldă la robinet!
Și o puteți face, dacă vă pasă!
Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!
Nu numai CAF-ul care are nevoie de reparații există la CET Brazi, ci mai sunt și alte surse de producere a apei calde, care funcționau fără probleme la predarea acestora de către fostul operator!
De exemplu, cazanul nr. 6 poate fi utilizat pentru producerea agentului termic până la 1 septembrie (data la care ar putea deveni funcțional cazanul care necesită reparații) și, dacă se fac anumite verificări, chiar și cazanul nr. 5 ar putea fi operat! Pentru asta, însă, este nevoie de puțină implicare!
Simplul anunț al rezilierii contractului încheiat în 9 mai 2022, de ADI Termo Prahova, care poartă semnătura președintelui Asociației, Iulian Dumitrescu, NU REZOLVĂ PROBLEMA!
Sunteți obligați să tranșați această situație fără precedent în ultimele decenii, în Ploiești!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova pe pagina personală de Facebook.