Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: 2,1 miliarde de lei fură Guvernul PNL din buzunarele copiilor din România!!!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: 2,1 miliarde de lei fură Guvernul PNL din buzunarele copiilor din România!!!
Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a lansat un nou atac dur la adresa Guvernului Cîțu. Liderul social-democraților prahoveni susține că ”Guvernul de coaliție a luat decizia anulării a două dintre tranșele majorării alocațiilor pentru copii, după ce în alegeri au promis că vor eșalona în 5 tranșe dublarea alocațiilor adoptată de PSD”.
 
 
”2,1 miliarde de lei fură Guvernul PNL din buzunarele copiilor din România!!!
◽️Guvernul de coaliție a luat decizia anulării a două dintre tranșele majorării alocațiilor pentru copii, după ce în alegeri au promis că vor eșalona în 5 tranșe dublarea alocațiilor adoptată de PSD.
◽️Acum, Orban și Cîțu îi mint din nou pe părinți și copii, amăgindu-i cu o nouă majorare de la 1 ianuarie 2022. O altă minciună printre cele cu care ne-au obișnuit deja, dar, din păcate, de data aceasta la mijloc sunt copiii, care nu au nicio vină că pentru acest guvern 0 nu a fost prioritară majorarea alocațiilor, ci redirecționarea a mai mult de 2,1 miliarde de lei (banii necesari majorării alocațiilor) către clientela politică.
◽️PSD se va opune în Parlament și va sesiza la CCR orice variantă legislativă a actualei guvernări care amână sau anulează majorările alocațiilor pentru copii”, a scris Bogdan Toader, pe pagina personală de Facebook.