Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: În 2022, Transporturile nu vor mai fi Cenușăreasa bugetului!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: În 2022, Transporturile nu vor mai fi Cenușăreasa bugetului!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a anunțat prin intermediul unui postări pe pagina personală de Facebook faptul că finanțarea construirii autostrăzii Ploiești (Dumbrava) - Buzău se află pe lista obiectivelor ce vor fi finanțate din bugetul pe anul 2022.

 ”În 2022, Transporturile nu vor mai fi Cenușăreasa bugetului!

 O veste bună pentru prahoveni: finanțarea construirii autostrăzii Ploiești (Dumbrava) - Buzău se află pe lista obiectivelor ce vor fi finanțate din bugetul pe anul 2022.

 Partidul Social Democrat își va îndeplini obiectivele stabilite odată cu intrarea la guvernare. Printre acestea, se regăsește și sectorul Transporturi, care va primi finanțare cu 20% mai mare decât s-a cheltuit anul acesta!

Este nevoie de asigurarea fondurilor pentru continuarea lucrărilor de infrastructură începute, dar și pentru demararea obiectivelor de investiții pentru care există studii de fezabilitate și proiecte tehnice de execuție.

Cea  mai mare pondere în portofoliul de proiecte semnificative programate pentru anul viitor o au cele din Transporturi. Sunt 94 de proiecte de investiții publice semnificative în derulare, cu o valoare actualizată totală de 168,4 miliarde de lei!”, a scris Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.