PNL Prahova

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, reacție în urma numirii noului director al Spitalului Județean Ploiești

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, reacție în urma numirii noului director al Spitalului Județean Ploiești
Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, actualmente consilier județean și candidat pentru un loc în Camera Deputaților, a reacționat după ce Bogdan Nica a fost numit director al Spitalului Județean Ploiești.
Liderul social democraților prahovanei a precizat că speră ca această schimbare să aibă drept scop creșterea accesului prahovenilor la serviciile de sănătate și o mai bună protejare a personalului medical și pacienților în fața coronavirusului.
Totodată, Toader a ținut să puncteze și faptul că speră ca proiectele începute din fonduri europene, precum extinderea Unității de Primiri Urgențe și modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean să nu fie abandonate, iar construirea noului corp de clădire a spitalului județean să primească finanțare de la Compania Națională de Investiții, unde a fost depusă deja cererea de finanțare.
 
”Pentru mine, sănătatea prahovenilor va rămâne pe primul loc, iar căutarea soluțiilor necesare parcurgerii acestei perioade extem de dificilă trebuie să fie un obiectiv comun al reprezentanților tuturor partidelor politice.
De astăzi, Spitalul Județean de Urgență are un nou management. Sper ca această schimbare, într-un moment extrem de dificil, să aibă drept scop creșterea accesului prahovenilor la serviciile de sănătate și o mai bună protejare a personalului medical și pacienților în fața coronavirusului.
Vă asigur că mă voi lupta, mai ales în această perioadă critică, pentru ca sistemul medical prahovean să facă față suprasolicitării, dar și ca investițiile demarate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești să continue!
Sper ca proiectele începute din fonduri europene, precum extinderea Unității de Primiri Urgențe și modernizarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean să nu fie abandonate, iar construirea noului corp de clădire a spitalului județean să primească finanțare de la Compania Națională de Investiții, unde am depus deja cererea de finanțare.
PSD a propus deja un pact pentru sănătate, în care doar specialiștii să-și spună cuvântul, și nu oamenii politici! Sănătatea trebuie să fie prioritară, pentru că românii au nevoie de decizii clare și urgente care să vină în sprijinul sistemului sanitar!
Sănătatea nu trebuie să aibă culoare politică, sistemul medical trebuie să se dezvolte indiferent de schimbările de la nivelul administrației județene!”, a scris pe pagina sa de Facebook președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.