Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, le solicită consilierilor locali ploieșteni să aprobe finanțarea lucrărilor de asfaltare a străzilor din Cartierul Mitică Apostol

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, le solicită consilierilor locali ploieșteni să aprobe finanțarea lucrărilor de asfaltare a străzilor din Cartierul Mitică Apostol

Cartierul Mitică Apostol din Ploiești este unul dintre cele mai vitregite din municipiul-reședință de județ, una dintre problemele de care se lovesc locuitorii din zonă fiind rețeaua de străzi neasfaltate.

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a făcut apel la consilierii locali ploieșteni pentru ca, în ședința de astăzi a CL Ploiești, să aprobe finanțarea unuia dintre proiectele care ar trebui să reprezinte o prioritate pentru municipalitate – asfaltarea străzilor din Cartierul Mitică Apostol.

Bogdan Toader i-a îndemnat pe aleșii ploieștenilor să lase deoparte disputele politice și să voteze pentru asigurarea sumei de aproape 9,3 milioane de lei, necesară demarării lucrărilor de asfaltare în cartierul cel mai vitregit al Ploieștiului.

“Asfaltarea Cartierului Mitică Apostol trebuie să reprezinte o PRIORITATE pentru Primăria Ploiești! Miile de locuitori ai cartierului ploieștean Mitică Apostol așteaptă de ani buni ca administrația locală să își îndrepte atenția și asupra lor. Am fost abordat, de multe ori, de ploieșteni care locuiesc în acest cartier și care vor să intre în rândul lumii, să aibă parte de rețelele pe care ar fi trebuit să le aibă deja, de o bună bucată de vreme! De aceea, indiferent de culoarea politică, îi rog pe toți aleșii locali să voteze, joi, în cadrul ședinței de Consiliu Local al municipiului Ploiesti, pentru alocarea sumei de 9.299.895 lei în scopul demarării lucrărilor de asfaltare în cartierul Mitică Apostol.

Acest proiect de hotărâre merită susținut cu unanimitate de voturi pentru că locuitorii din acest cartier plătesc impozitele și taxele reglementate la nivelul municipalității, însă nu beneficiază nici pe departe, după atâția ani, de condițiile pe care le merită! Aștept de la consilierii locali, indiferent ce partid reprezintă, să trateze cu responsabilitate această situație și să arate că acționează în slujba cetățenilor! Oamenii s-au săturat de vorbe. Vor fapte!”, a precizat președintele PSD Prahova.