Bogdan Toader, președinte PSD Prahova:Oamenii sunt disperați, dar aroganții de la guvernare își văd în continuare de-ale lor, de alegerile interne, de numiri și înlocuiri în funcții bine plătite!

Bogdan Toader, președinte PSD Prahova:Oamenii sunt disperați, dar aroganții de la guvernare își văd în continuare de-ale lor, de alegerile interne, de numiri și înlocuiri în funcții bine plătite!

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a criticat dur modul în care USRPLUS și PNL guvernează țara. Liderul social-democraților prahoveni susține că, în timp ce românii sunt disperați din cauza scupirilor, aroganții de la guvernare își văd în continuare de-ale lor, de alegerile interne, de numiri și înlocuiri în funcții bine plătite.

”Prețurile au luat-o razna, facturile au explodat, românilor le-a ajuns cuțitul la os!

 Oamenii sunt disperați, se gândesc cu groază la iarna care vine, dar aroganții de la guvernare își văd în continuare de-ale lor: de alegerile interne, de numiri și înlocuiri în funcții bine plătite! Și vin cu aceleași promisiuni goale de conținut, care jignesc inteligența românilor.

Vorbesc despre subvenții, dar nu au fost de acord să intre în discuție în regim de urgență, în Camera Deputaților, Legea consumatorului vulnerabil!

Vorbesc despre creșteri de pensii, dar nu spun că nici anul acesta, nici anul viitor, seniorii nu vor primi nici măcar un leu în plus.

Nici Cîțu, care ne-a adus pe marginea prăpastiei cu împrumuturile imense contractate în numele României, nici ministrul Energiei - Virgil Popescu, nici Raluca Turcan, care numai ministrul Muncii nu poate fi numită, nu văd mai nimic în neregulă cu situația României și disperarea românilor!

Azi începe o nouă sesiune parlamentară. Noi, deputații Partidului Social Democrat, vom susține amendamentele pe care le-am propus la Legea consumatorului vulnerabil.

O lege care trebuie să intre în vigoare, obligatoriu, de la 1 octombrie!”, a scris deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pe pagina personală de  Facebook.