Bogdan Toader, președinte PSD Prahova, prima reacție după publicarea EXIT-POLL-urilor

Bogdan Toader, președinte PSD Prahova, prima reacție după publicarea EXIT-POLL-urilor

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, a vorbit despre campania din această toamnă, în urma publicării rezultatelor EXIT-POLL-urilor de la ora 21:00, oră la care urnele de vot din România s-au închis. Acesta a susținut faptul că s-a dus o campanie atipică, în contextul pandemiei, și că speră la un rezultat mai bun decât cel prezentat în EXIT-POLL-uri. 

”Cred că românii au înțeles ce s-a întâmplat în ultima perioadă și au sancționat PNL, la urne, așa cum este normal și democratic. Cred că în acest moment trebuie să fim foarte atenți la ceea ce înseamnă numărarea efectivă a voturilor și să nu ne luăm după aceste EXIT-POLL-uri, să așteptăm procesele verbale. Noi sperăm să fie un rezultat mai bun decât cel prezentat în EXIT-POLL-uri. A fost o campanie grea, în plină pandemie. Colegii mei au muncit foarte mult pe teren și acum să vedem exact ce se întâmplă după numărarea efectivă a voturilor”, a susținut Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

Legat de prezența la vot, liderul social-democraților prahoveni a susținut că, numărul mic de români care și-au exprimat opțiunea pentru unul dintre partidele de pe scena politică va crea o problemă pentru ceea ce înseamnă legitimitatea viitorului parlament.

”Din păcate prezența la vot, așa cum era de așteptat, este o prezență foarte mică. Va crea o problemă pentru ceea ce înseamnă legitimitatea viitorului parlament. Acest lucru, repet, din păcate, pentru că noi am insistat să nu se țină acest tur de scrutin să nu se țină în această perioadă și să așteptăm să treacă această perioadă, să mergem în martie, dar frica lor de a fi sancționați a făcut ca noi acum această prezență foarte mică și, totuși, ei să fie sancționați”, a mai punctat președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.