După ce au gafat cu majorarea tarifelor la parcările SGU Ploieşti, consilierii PSD au anunţat că revocă HCL şi că ÎŞI CER SCUZE ploieştenilor

După ce au gafat cu majorarea tarifelor la parcările SGU Ploieşti, consilierii PSD au anunţat că revocă HCL şi că ÎŞI CER SCUZE ploieştenilor

Consilierii locali ai PSD Ploiești au anunțat într-un comunicat de presă că vor revoca Hotărârea de Consiliu Local prin care erau majorate cu  150% tarifele la parcările administrate de SGU Ploiești. Totodată, social-democrații și-au cerut scuze ploieștenilor ”pentru această neînțelegere la care s-a ajuns în urma lipsei de comunicare dintre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești și consilierii locali social democrați.”

Publicăm integral comunicatul PSD Ploiești:

Grupul consilierilor PSD din  Consiliul Local Ploiești anunță că va fi revocată Hotărârea de Consiliu nr 30 din 27 februarie 2019, prin care tarifele pentru parcările administrate de către Societatea de Gospodărire Urbană au fost majorate.

Ne cerem scuze ploieștenilor pentru această neînțelegere la care s-a ajuns în urma lipsei de comunicare dintre Consiliul de Administrație al SGU Ploiești și consilierii locali social democrați.

S-a ajuns astfel la o decizie care a dat naștere multor tensiuni, dar și unor presiuni venite chiar dinspre SGU Ploiești.

Grupul consilierilor locali PSD regretă situația și va încerca, pe viitor, să evite luarea unor astfel de decizii.

Suntem aleșii ploieștenilor și suntem în slujba tuturor cetățenilor acestui oraș, dorindu-ne o administrare eficientă a acestui municipiu.

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploiești își dorește modernizarea serviciilor publice din municipiu, dar și transformarea orașului într-unul cu adevărat european.