Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Hotărârea de CL prin care tarifele la parcări se scumpesc cu 150% va fi anulată!

Bogdan Toader, președintele PSD Prahova: Hotărârea de CL prin care tarifele la parcări se scumpesc cu 150% va fi anulată!

Hotărea Consiliului Local Ploiești privind majorarea de tarif la parcările administrate de SGU Ploiești cu 150% va fi anulată. Anunțul a fost făcut de președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, luni, pe pagina personală de Facebook .

”Dragi ploieșteni,  𝐇𝐨𝐭𝐚̆𝐫𝐚̂𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐋𝐨𝐜𝐚𝐥 𝐧𝐫. 𝟑𝟎 𝐝𝐢𝐧 𝟐𝟕 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟏𝟗, prin care tarifele practicate în parcările administrate de SGU Ploiești S.R.L. se majorează cu 150% 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐚𝐧𝐮𝐥𝐚𝐭𝐚̆!

Această hotărâre a Consiliului Local va fi abrogată, în primul rând, din respect pentru ploieșteni și, în al doilea rând, pentru că am fost și vom rămâne întotdeauna adepții unui comportament complet asumat față de problemele cetățenilor.

În acest sens, pe fondul lipsei de comunicare între reprezentanții SGU Ploiești S.R.L. și consilierii locali, consider că este obligatorie concretizarea unui nou proiect de hotărâre prin care această majorare tarifară să se realizeze gradual, într-o manieră coerentă și suportabilă pentru cetățeni, având în vedere necesitatea modernizării acestui serviciu public.