Octav Preda: Nu voi fi consilier local!Renunţ la orice implicare în politică, singură excepţie în acest caz putând fi doar în eventualitatea unei reveniri a lui Andrei Volosevici!

Octav Preda: Nu voi fi consilier local!Renunţ la orice implicare în politică, singură excepţie în acest caz putând fi doar în eventualitatea unei reveniri a lui Andrei  Volosevici!

Agitație mare în rândul organizației PNL Ploiești! Asta după ce consilierii locali  Aurelian Tudor și Puiu Neagu au fost prezentați luni ca membri ai ALDE Prahova.  Astfel, conform legii,  în momentul în care liberalii vor anunța retragerea sprijinului politic, ceea ce se va întâmpla în viitoarul apropiat, cei doi aleși locali își vor pierde mandatele de membri ai Consiliului Local Ploiești.

Teoretic, următorii pe lista PNL sunt Octav Preda, cunoscut mai puțin ca fiind un om politic, ci mai mult pentru implicarea sa în ”fenomenul Petrolul Ploiești”, și avocatul Nicolae Vlad Frusina. 

Numai că Octav Preda a declarat public că nu va accepta să reprezinte organizația condusă de primarul Adrian Dobre în Consiliul Local Ploiești.

”Plecarea oarecum surprinzătoare sau nu a consilierilor locali Daniel Puiu Neagu și Aurelian Tudor de la PNL la ALDE a mai...eliberat, cum se spune, lista PNL, astfel, astăzi, aflandu-mă în poziția 15 de a prelua unul dintre locurile vacanțe ca și consilier local din partea PNL Ploiești! Din păcate, deși ar fi fost o mândrie pentru mine, ca și cetațean și iubitor al Ploieștiului, nu pot onora această responsabilitate, din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că, momentan, sunt plecat în Anglia, țara unde îmi desfășor activitatea, iar altul că...nominalizarea mea pe această listă a fost facută de PRIETENUL MEU, Andrei Volosevici, debarcat, între timp, de minți luminate, din tabăra galben-albastră a PNL-ului. Mai mult de atât, la vremea momentului mai sus amintit, personal, am postat pe această rețea de socializare, deseori intenția mea de a nu continua la PNL, dar și mai mult de atât, renunțarea la orice implicare în politică, singură excepție în acest caz putând fi doar în eventualitatea unei reveniri a lui Volo! Cum acest fapt nu s-a petrecut încă, din pacate pentru acest oraș parcă năpăstuit de soartă, precizez negru pe alb CĂ NU MAI VREAU SĂ MAI AM VREO LEGĂTURĂ CU LUMEA POLITICA LOCALĂ! În cazul unei reveniri a prietenului meu, îmi voi lua în primire în online și nu numai, PENTRU BINELE ORAȘULUI, statutul de susținător al celui mai bun primar din ultimii 20 de ani pe care l-a avut Ploieștiul! În fapt, singura persoană pe care o voi mai susține vreodată în politica locală! Vă multumesc!”, a scris Octav Preda pe pagina personală de Facebook.

Următoare persoană aflată pe lista PNL Ploiești care ar urma să intre în locul lui Octav Preda în Consiliul Local Ploiești este Rodica Alexandru.