Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu: Teodorovici, demisia!

Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, a reacționat dur pe pagina personală de  Facebook după ce ministerul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a venit cu o propunere care contravine tratatelor de funcționare a Uniunii Europene, el susținând că dreptul celor care vor să muncească în străinătate în interiorul UE să fie restricționat.

”Teodorovici, demisia!

Toți recunoaștem că România se confruntă cu o mare criză de forță de muncă, dar avem viziuni diferite privind soluțiile de ieșire din criză. 
PSD vrea să îi aducă acasă, cu forța, pe românii care lucrează în străinătate, să muncească pe salarii din care nu își pot întreține familiile și nu le pot asigura acestora un viitor. 
PNL vrea să pornească motoarele investițiilor și să sprijine domeniile economiei care produc valoare adăugată mare, astfel încât în România să crească salariile. Românii vor veni de bună voie să muncească acasă, la salarii comparabile cu cele din Vest.
Lăsând la o parte politica fiscală dezastruoasă și Marea Țopăială Fiscală de care e responsabil, Eugen Teodorovici trebuie să își dea demisia pentru declarația iresponsabilă privind restrângerea dreptului de muncă a celor 4,5 milioane de români plecați în străinătate pentru un trai mai bun”, a scris președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, pe pagina personală de Facebook.