ALDE Ploiești: În orașul cu ZERO lucrări de modernizare, primarul Ploieștiului ţine prelegeri despre modul în care Guvernul României derulează programul de investiții!

ALDE Ploiești a reacținoat după critice aduse de primarul Adrian Dobre la adresa actualui Guvern. Astfel, liberalii și democrații ploieșteni susțin că edilul șef al administrației publice ploieștene ”administrează orașul” doar în conferințele de presă.

”Dl Dobre “administrează” oraşul o oră pe săptămână: în conferinţă de presă! Mai nou, şi ţara, domnule primar. În orașul cu ZERO lucrări de modernizare, primarul Ploieștiului ţine prelegeri despre modul în care Guvernul României derulează programul de investiții!!!

Demagogie în stare pură! Aşteptăm cu interes “next level”, preşedinţia rotativă a CE, asigurată de România, anul viitor!

Va fi un pic mai dificil decât rezolvarea problemelor din transportul în comun din Ploieşti, eliminarea ţânţarilor şi a şobolanilor, salubritatea şi altele, care îl privesc nemijlocit, dar contăm pe vigilenţa şi, mai ales, pe spiritul său critic!”, se arată scris pe pagina de Facebook ALDE Ploiești.