Consilierul Bogdan Hodorog, preşedintele PMP Ploieşti: Nu putem accepta ca măsurile de redresare a societăţii TCE Ploieşti să fie luate tot pe spinarea şi buzunarul cetăţenilor

Consilierul local Bogdan Hodorog, președintele PMP Ploiești, a explicat care au fost motivele care au stat la baza deciziei  de a vota împotriva proiectului de Hotărâre privind majorarea prețului de către TCE Ploiești, societatea de transport în comun,  la bilete şi  abonamente de o zi.

”Pentru că a existat o adevărată dezbatere pe tema majorării tarifelor practicate de TCE Ploiești, societatea de transport în comun din oraș, la bilete și la abonamentele de o zi, mă văd nevoit să vin cu anumite clarificări în ceea ce privește votul meu și al colegei mele, Claudia Sălceanu, din Consiliul Local.

Noi, consilierii PMP Ploiești, suntem conștienți de situația financiară critică în care se află TCE Ploiești, însă nu putem accepta ca măsurile de redresare a societății să fie luate tot pe spinarea și buzunarul cetățenilor.

Aceștia nu sunt vinovați de modul dezastros în care a fost condusă societatea în trecut și nici de deciziile mai puțin inspirate luate de cei care au făcut parte din legislativul ploieștean din mandatele anterioare.

Considerăm că noile tarife nu sunt justificate nici în contextul condiții de transport - preț.

Așadar, acestea au fost motivele pentru care eu și colega mea am votat ÎMPOTRIVA acestui proiect”, a susținut cosilierul local Bogdan Hodorog, președintele PMP Ploiești.

Vă reamintim faptul că, la momentul votului, consilierii PNL s-au abţinut de la vot, cei ai PMP au fost împotrivă, dar proiectul a fost adoptat cu votul consilierilor locali PSD şi ALDE. Astfel, de la 1 octombrie,  cei care doresc să meargă cu transportul public din Ploieşti vor plăti 2,5 lei pentru un bilet de o călătorie şi şase lei pentru un abonament de o zi pe toate traseele.