Membru ALDE Băicoi, agresat de fostul primar Stătescu! Graţiela Gavrilescu: Solicit conducerii IPJ Prahova să monitorizeze cu toată atenţia desfăşurarea acestei anchete

Grațiela Gavrilescu, președintele ALDE Prahova, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook după ce fostul primar din Băicoi, Ciprian Stătescu, condamnat definitiv pentru conflict de interese, este  acuzat că l-a strâns de gât pe Mihai Ariciu, președintele Tineretului ALDE Băicoi, în vârstă de 20 de ani! Incidentul s-a petrecut vineri, 3 august, în jurul orei 14.30, la un restaurant din Băicoi, care se pare că îi aparține consilierului local PSD Marian State, fost viceprimar în mandatul lui Stătescu.

”Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat la Băicoi! Sunt indignată, și nu doar ca președinte ALDE Prahova, ci și ca om!

Nimic nu scuză agresarea tânărului Mihai Ariciu, președintele organizației noastre de tineret locale, de către fostul primar al orașului, Ciprian Stătescu.

Solicit public Poliției să își facă repede și bine datoria! Am semnale că exprimarul a mai avut astfel de ieșiri necontrolate, care, însă, au fost mușamalizate pe plan local.

Solicit conducerii IPJ Prahova să monitorizeze cu toată atenția desfășurarea acestei anchete.

Îi asigur că voi fi extrem de atentă la cursul evenimentelor!

De asemenea, solicit conducerii PNL Prahova sa ia măsurile necesare pentru sancționarea fostului edil al orașului Băicoi pentru comportamentul public agresiv prin care înțelege că își exprime opțiunile politice. ALDE Prahova dezavuează astfel de comportamente și militează pentru dialogul civilizat în politică, indiferent de nivelul la care acesta se manifestă”, a scris vicepremierul României, Grațiela Gavrilescu pe pagina personală  de Facebook.

Reprezentanții Poliției Prahova efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.