Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova:PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care ştiu ce vor şi care ştiu ce e de făcut

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a reacționat în urma discuțiilor apărute în spațiul public legate de ședința ”greilor” din fostul PDL  condusă de  Vasile Blaga, ședință care a avut loc în sediul central al Partidului Național Liberal.

Astfel, liberalul prahovean a scris pe pagina personală de Facebook faptul că ”PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care știu ce vor și care știu ce e de facut”.

”Pentru mine, în PNL nu există astăzi decât liberali. Nu mai există nici foști PNL-iști, nici foști PDL-iști. Lucrurile care ne separă sunt nesemnificative în raport cu cel mai important lucru care ne unește: determinarea noastră de a câștiga alegerile din 2019-2020 și de a înlătura PSD de la putere. 
Toate discuțiile apărute în ultimul timp despre efervescența din PNL nu vizează decât un singur lucru: toți suntem interesați ca partidul să intre în anul electoral cu o strategie care să ne garanteze cele mai bune rezultate pe care le putem avea. 
PNL este un partid dinamic, format din oameni puternici, care știu ce vor și care știu ce e de făcut”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina personală de Facebook.