Președintele Partidului Reformator Prahova are un consilier personal pe probleme de imagine!

Despre Partidul Reformator nu se cunosc prea multe. E un partid mic, înființat de câteva luni de Dan Claudiu Tănăsescu, unul dintre oamenii grei din PSD.

Iar despre Adrian Teodorescu, președintele filialei Prahova a PR se știe doar că este un cunoscut om de fotbal, nefiind apropiat niciodată de politică. De altfel, apropierea lui de fenomenul politic a fost luată în râs de  foarte multă lume.

Însă, ultimele evenimente din oraș demonstrează că Teodorescu învață politică și începe să joace interesant...

Spre exemplu, în ultima lună liderul PR Prahova și-a schimbat total stilul postărilor de pe rețelele de socializare, semn că începe să înțeleagă că in politică nu prea e ca în fotbal.

Iar bârfa orașului spune că Teo este apropiat de jurnalista Cristina Iancu, cel mai bun ziarist specializat pe politică și administrație din Prahova. Cu alte cuvinte, omul de fotbal învață politică de la profesioniști! Oficial, Cristina Iancu se ocupă de imaginea publică a președintelui PR, ajutându-l să devină politician cu acte în regulă

Noi promitem să urmărim evoluția lui Teodorescu și suntem pregătiți să sancționăm orice derapaj și să lăudăm orice lucru interesant.

Și în încheiere vă mai spunem că se zvonește că la nivel național Partidul Reformator va încheia un protocol de colaborare cu PSD, protocol prin care PR va obține locuri eligibile pe listele social democraților la viitoarele alegeri.