”Omul de încredere” al Robertei Anastase din CL Ploieşti, propus spre excludere din PNL pentru că a votat alături de PSD

Paulica Drăgușin, consilierul PNL care a votat alături PSD la ultima ședință ordinară a Consiliului Local Ploiești, este propusă să fie  exclusă din partid. 


Paulica Drăgușin a votat „pe invers” față de colegii din PNL, votul ei fiind cel decisiv pentru trecerea proiectului prin care s-a stabilit regulamentul de acordare a spaţiilor pentru amenajarea de terase, în varianta pe care PSD-ALDE o susținea de multă vreme.


Gestul consilierului a stârnit nemulțumiri în rândul liberalilor și va fi taxat în viitoarea ședință a Biroului Politic Județean al PNL Prahova. Practic, va fi propusă excluderea sa din partid, iar șansele ca propunerea să fie aprobată sunt maxime.


 Și asta în condițiile în care este cunoscut faptul că Paulica Drăgușin este unul dintre oamenii de încredere ai Robertei Anastase și că beneficiază de toată susținerea acesteia.  Gurile rele spun că revolta consilierilor locali liberali care nu au votat respectivul proiect HCL este atât de mare încât șansele ca Roberta Anastase să poată să intervină și să o salveze de la excludere sunt extrem de mici. 


Asta pentru că, în urmă cu un an, alți trei consilieri locali au fost propuși pentru a fi excluși din partid. Concret, este vorba despre Gheorghe Sârbu, Aurelian Tudor și Cristina Enache. Cu toate acestea, la acea dată, Biroul Politic Județean a decis ca doar Cristina Enache trebuie să își piardă calitatea de membru al Partidului Național Liberal, implicit și mandatul de consilier local, pe  motiv că PNL a obținut  rezultate slabe  la alegerile parlamentare  în Ploiești.


Vă reamintim faptul că în mandatul lui Adrian Dobre au fost excluși din partid doi consilieri locali: Florin Neagu și Cristina Enache.