Acuzații grave! Consilierul local George Botez: S-au făcut presiuni asupra secretarului Primăriei Ploiești să acorde viza de legalitate pe un proiect vădit nelegal

În cadrul unei conferițe organizate de consilierii locali PSD și ALDE,  în care l-au criticat pe primarul Adrian Dobre pentru activitatea din cei doi ani care au trecut din mandatul său, social-democratul  George Botez a lansat un atac atac dur la adresa edilului-șef.

 

Acesta susține că Laurențiu Dițu a demisionat din funcția de secretar al Primăriei Ploiești deoarece a fost forțat să acorde viză de legalitate pe un proiect vădit nelegal.

“Motivul pentru care domnul secretar Dițu și-a dat demisia a fost faptul că a fost forțat, s-au făcut presiuni asupra domniei sale să acorde viza de legalitate pe un proiect vădit nelegal și omul a fost decent și a spus “vă mulțumesc pentru suta de milioane pe care mi-o dați pe această funcție, dar eu vreau să mă duc să dorm acasă”. Mă refer la proiectul cu TCE-ul pe care în precedent în avizase pentru legalitate. Sigur, ai putea să pui întrebarea de ce astăzi un proiect este legal, iar peste două săptămâni este nelegal. Asta este o chestiune care va fi socotită într-un alt context, dar nu vrem să ajungem în calitate de consilieri locali să jucăm ruleta rusească cu viața noastră, cu libertatea noastră, cu averea noastră, pentru faptul că toți cei care sunt puși pe funcții de acest primar incompetent se joacă cu tot ceea ce le trece prin mână, pentru că sunt foarte slab pregătiți. Există un vid intelectual, un vid profesional, un vid managerial la primăria Ploiești”.