PMP Prahova: Nu ne mai permitem riscul ca ploieștenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administrației!

Conducerea Partidului Mișcarea Populară, filiala Prahova a lansat un atac dur la adresa formațiunilor politice PNL, PSD și ALDE care se află în fruntea Primăriei Ploiești după ce amendamentele consilierilor locali PMP în ceea ce privește alocările bugetare pentru anul 2018  nu au fost luate în seamă de restul reprezentanților legislativului ploieștean.

 

”Vineri seara, colegii noștri consilieri locali ai PMP, Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog, s-au abținut de la votul final asupra bugetului municipiului Ploiești. Noi considerăm că, în 2018, modernizarea parcului auto și rezolvarea problemelor financiare ale societății de transport în comun din Ploiești trebuie să se numere printre prioritățile primăriei. Nu ne mai permitem riscul ca ploieștenii să rămână fără transport în comun din cauza nepăsării administrației! 


Pe acest temei, consilierii noștri locali au formulat două amendamente prin care ar fi fost transferate suma de 5 milioane de lei, de la „hale și piețe”, și 3 milioane de lei, de la „salubritate”, pentru achiziționarea de autobuze noi. Din păcate, PSD, PNL și ALDE și-au unit forțele și au respins aceste amendamente, preferând să țină acești bani în „găurile negre” de la „piețe” ori de la „salubritate”.


Nu ne dăm însă bătuți. Le vom cere celor de la „piețe” un raport trimestrial asupra modului în care au fost cheltuite sumele imense pe care le au la dispoziție și care lipsesc zone-cheie din administrația ploieșteană de fondurile atât de necesare dezvoltării”, se arată scris pe pagina de Facebook a PMP Prahova.