Noi excluderi şi întâlniri secrete în PNL Prahova. Sârbu, Enache şi Tudor, pe lista neagră a preşedintelui Dobre

După ce Andrei Volosevici și Florin Neagu au fost maziliți de conducerea PNL Prahova, a venit rândul consilierilor locali Gheorghe Sârbu, Aurelian Tudor și Cristina Enache, unii dintre cei mai vocali aleși locali, să fie excluși din partid.
 Se pare că decizia privind excluderea lor s-a luat în cadrul unor anumite întâlniri secrete la care au participat Adrian Dobre, președintele PNL Ploiești, și liderii PNL Prahova, deputatul Roberta Anastase și Alexandri Nicolae. Conform surselor deprahova.ro în acest moment se fac strategii politice privind preluarea puterii în Partidul Național Liberal, filiala Prahova.
Vestea privind excluderea din partid le-a fost adusă la cunoștință celor trei consilieri locali prin intermediul unui mesaj pe WhatsApp sau pe mail. Motivul invocate este de-a dreptul pueril și anume rezultatele slabe de la alegerile parlamentare. Cel care a venit cu propunerea se pare că este chiar primarului Adrian Dobre.
Singurul care a dorit să vorbească despre decizia preşedintelui liberalilor ploieșteni a fost consilierul local Gheorghe Sârbu.
”Sunt șocat! Nu știu ce se întâmplă. Până nu este decizia finală, nu am ce să spun, însă este o decizie fără precedent.”, a declarat consilierul Gheorghe Sârbu.
 Ceilalți doi consilieri au refuzat să facă deocamdată declarații.
Decizia finală privind excluderea celor trei se va lua în cadrul ședinței de vineri a Biroului Politic Municipal.
Dacă  vor fi excluși din partid, acestora li se va retrage sprijinul politic și în Consiliul Local, cei trei fiind nevoiți să renunțe la  calitatea de consilieri.
 În locul lor ar trebui să intre în Consiliul Local Ploiești Florin Sicoe, directorul Muzeului de Artă, Valentin Marcu, consilier juridic și Constantin Grigore, consilier vânzări.

Am încercat să luăm legătura și cu președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Vom reveni cu amănunte.
.