Minune în Parcul Municipal Vest. Au înverzit aracii

Minune în Parcul Municipal Vest. Au înverzit aracii

Parcul Municipal Vest a devenit un adevărat loc de pelerinaj după ce zeci de mii de ploieșteni, unii veniți chiar și din alte colțuri ale lumii, au vrut să vadă cu ochii lor marea minune! În mijlocul naturii moarte, au înverzit aracii!

”Este cu adevărat impresionant ce se întâmplă aici, în această stepă! Este o adevărată minune! Nu știu dacă este o minune de la Dumnezeu sau un fenomen științific”, a susținut un ploieștean cu lacrimi în ochi de emoții.

Nici oamenilor de știință nu le-a venit să creadă și au mers în Parcul Municipal Vest să studieze acest miracol al naturii.

Aceștia continuă să caute o explicație, mai ales în condițiile în care pomișorii care sunt susținuți de acei araci se usucă rând pe rând.

Autoritățile locale promit că nu se vor opri aici! Vor continua să planteze araci în loc de pomișori, iar în viitorul apropiat, stepa se va transforma într-o adevărată pădure tropicală.

Asta pentru că nu vor fi înfipți orice araci în pământ, ci unii proveniți din palmieri, bananieri și alți copaci tropicali.

Ba mai mult, mișcat de miracolul din parc, primarul Andrei Volosevici a declarat că renunță la administrația la firul ierbii în favoarea celei la frunza aracului și că va purta un nou tricou cu mesajul ” Dumitrescule, lasă aracii să înflorească”.

Surse din politica locală ne-au declarat că deputatul Mihai Polițeanu a făcut o petiție prin care ploieștenii pot să semneze pentru ca aracul să fie declarat monument al naturii.

 Între timp, pentru a mări spațiul verde, municipalitatea anunță că va tunde iarba doar în condiții extreme. Nu de alta, dar vor pierde și ultimii vizitatori, cei care vor să vadă noua minune de la Ploiești.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare