Au fost spionaţi! Dobre, Prună şi o angajată, prinşi în mijlocul unui dialog spumos -PAMFLET

Au fost spionaţi! Dobre, Prună şi o angajată, prinşi în mijlocul unui dialog spumos -PAMFLET

Emoții, lacrimi și îmbrățișări! Acestea sunt cuvintele care ar putea caracteriza starea de spirit surprinsă pe camerele video montate de serviciile secrete în biroul primarului Adrian Dobre.

Totul s-a întâmplat în momentul în care  Monica Antonescu, funcţionarul public detașat de la Direcția Patrimoniu la Direcția Economică , a pus ștampila cu viza CFPP pe cea de-a doua factură emisă de societatea de Transport Călători Express .

” Monica, nu știu unde ai  stat ascunsă atâta timp.Unde ai fost, fato?! Îți mulțumesc Eugen pentru că ai avut inspirația și m-ai sfătuit să o luăm în echipa noastră. Îți repet Eugen, ești un geniu! De oameni ca voi am nevoie pentru a conduce Primăria Ploiești ”, a spus Dobre în timp ce își ștergea o lacrimă de la un ochi.

”Mă bucur că m-ați remarcat, șefu’! Nu știți cât am suferit. Am încercat să intru în grațiile celor de la PSD dar m-au ignorat. Am măsurat corturile de la festivaluri pentru ei, am îndemnat diverși oameni să le aducă platouri cu prăjituri, i-am informat...Dar ei nimic, domnule primar, nimic!”, i-a răspuns Monica Antonescu izbucnind la rândul ei în lacrimi.

”Vă mulțumesc, domnule primar! Vă mulțumesc pentru că m-ați remarcat!”, a continuat ea  suspinând.

În acel moment, copleşit de emoții, Eugen Prună a luat-o în brațe prietenește.

”Gata, Monica ! Liniștește-te! Ce a fost, a fost! O să fie bine! Vezi ștampila asta? Este a ta acum! Uite! Are și acest inel! Zici că-i un breloc!Repet, este a ta acum! Fă ce vrei cu ea! Fă ce trebuie și o să fie bine!”,  i-a spus omul fără de care primarul  Dobre nu face un pas în timp ce i-a luat mâna și ia pus pe degetul mic inelul de care era prinsă ştampila .

Din acea clipă, Monica  a știut ce este de făcut.  Acum, nu se dezlipeşte niciun moment  de ștampila cu viza CFPP. Indiferent unde se duce, ștampila  a rămas în același loc. Pe degetul mic.

 

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.