Examinările mamare îl pot salva pe Dan Capră

PNL a găsit o soluție prin care să stăvilească apariția cancerului la sân, soluție pe care cu siguranță bărbații din România  o așteaptă cu sufletul la gură.

Practic, odată cu apariția proiectului legislativ privind prevenția  în sănătate,  liberalii susțin că este nevoie să fie angajați în sistemul medical peste 100.000 de persoane de sex masculin care să fie școlarizate pentru a oferi examinări mamare.

”Așa este!  Sperăm să găsim fondurile necesare cu ajutorul cărora să plătim școlarizarea a 100.000 de bărbați care să învețe cum să palpeze sânii. Prin această metodă sperăm să  stopăm apariția cancerului la sân. Ba mai mult, vom reduce și rata somajului din România. La aceste cursuri se vor înscrie și foarte mulți colegi din parlament care deja au început să facă practică pe sânii soțiilor și ai  amantelor”, a spus senatorul liberal Ion Luchian.

Vestea cu privire la posibilateatea de a palpa sâni, dar şi de a face un ban cinstit s-a răspândit cu repeziciune în rândul bărbaților, ajungând şi la urechile finanțatorului Petrolului Ploieşti, Dan Capră.

” Această lege mă va ajuta să repun societatea pe picioare. Le-am spus băiețiilor despre ea şi le-am propus un târg: să joace gratis la Petrolul, iar eu în schimb voi vorbi cu domnul Luchian ca, în cazul în care trece legea, să-i bage şi pe ei la cursuri. Cu proiectul ăsta  împuşc doi iepuri dintr-o lovitură, scap şi de faliment şi de retrogradare.  Asta pentru că băieții vor avea moralul crescut şi altfel se vor prezenta  pe teren, iar eu reuşesc să mai plătesc din datorii . Haideți că au acceptat jucătorii şi  nu mai vreau să pierd timpul! Chiar acum o  să mă duc să discut cu  domnul Luchian pentru ca să-i spun să facă tot posibilul ca această lege să treacă”, a spus Capră.

Acum toată puterea se află în mâinile  senatorului Ion Luchia. Să vedem dacă ştie să le folosească.

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.